Raid på tanoth?

Gå ner

Raid på tanoth? Empty Raid på tanoth?

Inlägg av Föcket i sön aug 16, 2009 8:36 pm

Jag hörde snack förut om att man kommer kunna raida på tanoth... vad innebär de liksom? :S
När kommer de komma i så fall?
Föcket
Föcket
[MK!]
[MK!]

Antal inlägg : 14
Poäng : 3744
Reputation : 0
Join date : 09-08-16

Till överst på sidan Gå ner

Raid på tanoth? Empty Sv: Raid på tanoth?

Inlägg av Gäst i tis aug 18, 2009 10:16 am

Va fan sackar du om :S:S:S:

Gäst
Gäst


Till överst på sidan Gå ner

Raid på tanoth? Empty HMMM

Inlägg av draengen i tor aug 20, 2009 2:25 am

Jag eran kära guild ledare , har också hört sådant som den modiga riddaren föcket nämner.. det skulle vara löjligt episkt. Arrow
draengen
draengen
[GM]
[GM]

Antal inlägg : 306
Poäng : 4159
Reputation : 4
Join date : 09-08-17
Age : 29

Till överst på sidan Gå ner

Raid på tanoth? Empty mjo

Inlägg av Gäst i lör aug 29, 2009 12:54 am

det skulle bli typ "grotta" för guilden eller liknande enligt det ryktet jag har hört dock datum och tid är inte definerat.

Och eftersom jag tappade kontakten med telias GSM nät så kan jag lika gärna fortsätta skriva tills jag kan posta detta medelande, jag tänker skriva lite reseblogg.

Dag 1 sön 23/8 -09
Jag tar tåget strax efter lunch och blir trevligt av vinkad av min familj (utom mellan brodern som ville sova för han pressat cs till typ klockan 4 färsking jag vet men han lär sig). jag finner min plats på tåget och slår mig ner drar fram min laptop och kopplar upp mig på sjs trådlösa nätverk som jag krävt att min mor skulle fixa åt mig jag loggar sedan in på tanoth och spelar det i sträck dom fyra timmarna och 20 minuterna resan tog. sprang dock till bistro vagnen och till min stora glädje insåg jag att dom hade fullständiga rättigheter(dvs för er obildade att dom får sälja starksprit och öl). En öl och jäger senare sitter jag och ser mig själv göra äventyr i den episka världen tanoth. sedan tvingas jag gå av tåget i malmö där jag blir upp plockad av min faders kompis som jag skall bo hos. jag anländer till hans lya för att slå mig ner i hans soffa. hinner knappt slita fram min dator innan jag inser att alla har låsta trådlösa nätverk, vilket resulterade i att jag var tvungen att ta fram mammas skit dator som har en härligt homoerotisk röd färg men den har inbyggt modem till gsmnätet så det är värt det. sedan vankades det mat och det var gott, lax filer med någon form av ris med någon form av rött gägg på. mums det var gott. sedan skulle vi se fotboll det slutade med att min käre hus ägare såg fotbollen och jag såg min tanoth gubbe arbeta. däckade med datorn på magen i soffan och vaknade av min väckar klocka och kände hur svetten rann ner från min mage där datorns fläkt utblås befinner sig. den sista biten var en tjuvtitt på dag två. den kommer snart, dvs när jag har tid över jag spelar faktist tanoth och nu är internet tillbaka hej på er så länge mina kära läsare.

Gäst
Gäst


Till överst på sidan Gå ner

Raid på tanoth? Empty GM tjötar

Inlägg av draengen i lör aug 29, 2009 7:17 am

Detta inlägg var helt underbart och det visar på dedication ( VET DU INTE VAD JAG PRATAR OM DÖ. ) Sitter atm sjukt packad i våran sova @ lägenhet mallorca kl 0714 medans ian och facklam sover. Vad jag gör uppe medans filurerna sover kan man fråga sig.. jag spelar tanoth såklart.. hur som helst jag är packad som faen men ++ i kanten för omgs inlägg ( kul att höra Smile ) och sov gött .. WALLA BALLA VERY HALLA:. Razz
draengen
draengen
[GM]
[GM]

Antal inlägg : 306
Poäng : 4159
Reputation : 4
Join date : 09-08-17
Age : 29

Till överst på sidan Gå ner

Raid på tanoth? Empty Sv: Raid på tanoth?

Inlägg av Sponsored content


Sponsored content


Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet