Dag 3 tisdag 25/8 -09

Gå ner

Dag 3 tisdag 25/8 -09 Empty Dag 3 tisdag 25/8 -09

Inlägg av Omgidot i mån aug 31, 2009 5:25 pm

Jag vaknar i någon form av panik då jag tror att jag drunknar, kommer dock ganska fort till insikt om att jag bara svettas som tre hundra håriga män i en turkisk bastu, det visade sig att det här med AC inte finns i tåg från 40-50 talet, skumt, väldigt skumt efter ha använt täcket från sängen ovan mig till att torka av svetten packar jag hastigt ihop det jag kallar värdesaker(bärbara datorn, hur skulle jag annars kunna spela tanoth). dagen inleds med information om vad civilingengör på datateknik egentligen gör, ingen fattade nånting. men det lät jävligt kul iaf, efter program chefens utlägg som innehöll meningen "LOL FAIL, COPYPASTEFAIL LOL" så kom alla lärare som vi kommer ha i de olika ämnena fram och sa hej hej detta ska vi syssla med. Efter deras prat så var det intro matte, dvs matte för barn 4-6 år kändes det som, det sög men jag hoppas att det leder till något bra.

Sedan blev det lunch efter nån minuts promenad till något som kallades THAI Wagoon" så inhandlades något som skulle vara friterad kyckling, med det var Eldorados chicken bits och eldorados chilisauce, smakade helt okej men inte värt 50 spänn. lite smått irriterad traskade jag och min grupp till något som var ett studie centrum, där fanns det eluttag en lyckkänsla spred sig igenom hela min kropp då klockan var 12:37 och jag smackade igång ett 12 timmars arbetspass 01:03, då kanske ni undrar varför jag kände glädje när det var 23 minuter kvar tills min käre kämpe var klar, låt mig säga så här min mammas dator är inte gjord för att startas då den tar dryg 15-20 minuter att starta, Idioterna som skapade denna dator kan ingenting om operativsystem samt hårdvara och vilka krav som krävs för att kunna installera vista på en dator. En dator med 1 GB RAM INSTALLERAR MAN INTE VISTA PÅ OM MAN INTE ÄR HELT JÄVLA DUM I HUVUDET OCH BRUKAR FREKVENT BADA I EN JÄVLA FRITÖS ELLER LIKNANDE. dessutom gör det inte bättre med att det är en 2.1 gz en kärnig processor... för att beskriva idiotin så passar detta exempel.

En pojke på dryga 25 kilo orkar bära max 10 kilo om han kämpar allt han har. Efterbliven person försöker få pojken att bara 100 kilo. detta var en bra besrkivande text på hur fel det faktist är med 1 gb och vista. men men den har internet. efter då ha fått i gång datorn och smackat igång ett nytt 11 timmars arbete, så var det någon form av föreläsning trodde vi, ack så fel vi hade när vi kommer in i salen så säger läraren vi har tagit in för många elever och några måste sållas bort och efter som många misslyckas med matten så har vi ett matteprov (som delas ut undertiden han pratar). paniken sprider sig i rummet och man hör kommentarer som "WTF så där kan han ju inte göra" och "OMFG jag kommer att faila hårt och min fader kommer att slå mig med pinnar tills jag dör för att jag är sämst", jag som är en lugn och fin person börjar stilla att läsa igenom matte pappret och ser fråga nummer två "Vilket primtal är det högsta som är delbart med två" då inser jag att detta är ett skämt. för er som inte vet vad ett primtal är så är det ett tal som enbart är delbart i sig själv och ett T.ex tre.

Efter någon minut släcks lamporna ner och man hör många panikfyllda skrik som lät som om det kom från kvinnofolket men jag tror dock att det var män(eller svettiga nördar) som var källa till ljuden som studsade i den aula lika hörsalen. instormandes längs sidorna kommer alla faddrarna lika spårade klädda som alltid i deras rosa ouveraller. en film smackas på ( den finns här under media www.nolla.nu) den innehöll många matte skämt och i slutet av den så kom staben in klampandes (dvs dom som tagit paus från sina studier i nått år för att sköta aktiviteter runt om kring skolan) och säger hej och vi säger hej till dom och så börjar dom slänga ut en hel del rosa kepsar som går under namnet cheps som vi tydligen skall ha på oss under de fem veckor vi är nollor.

Sedan instureras vi hur man ska sjunga en speciell låt som kallas nollevisan, det var svårt men efter ett tag så började vi nollor att klara av det. Sedan stormade vi ut ur lokalen till våra faddrar där vi fick våra rosa ouveraller sedan var det massa små tävlingar överallt typ vertikal bungy (massor av cykelslangar bundna till ett träd som man drar över sig och springar bort från trädet) Hill climb alá pressäning med slime. öl häfar tävling, gruppfoto, Däckad (två personer som ligger i ett traktor däck och rullas runt jävligt kul men smärtsamt någonform av under huds fett hade hjälpt mig igenom det men men). Efter det så gick vi i våran grupp och käkade middag och innan öl och det var tydligen förkrök till insjungningen som jag inte skulle gå på då jag inte gillar att sjunga och hade en dejt med min dator klockan elva. lite halvt under inflytandet av alkohol så stapplade jag mig hem kladdig och svettig.

jag svängde in på ica på vägen hem i min rosa ouverall och märkte hur kassörskan backade bak lite till min andedräkt som jag tror var smått frätande. Efter att ha köpt det som jag ansåg vara middag typ godis å läskeblask stapplade jag vidare till mitt kära tåg där jag placerade mig i restaurangvagnen på tåget (fortfarande ända stället med el uttag) jag pluggade in min dator och såg min käre kämpe arbeta vidare. efter att ha suttit där och förklarat min livs filosofi för randoms över msn och köttat vidare på tanoth blev jag ut kastad från resturang vagnen.

jag stängde av datorn och gick en promenad till tolv och köpte någon form av kaffe på något jävla hak en bit från mitt vandrar hem, jag staplade sedan tillbaka till min vagn där jag fortsatte spela tanoth och utförde episkt uppdrag efter uppdrag för att sedan vid två som datorn orkade till denna natt så stövlade en italienare in i mitt rum och började förklara på mig på italienska/engelska att han skulle sova ovanför mig i natt, paniken slog mig och jag kände hur jag spände skinkorna, medans jag tänkte jag ska fan inte ha någon form av italiensk korv idag inte. efter någon form av konversation om Who the fuck he was and why the fuck he was disturbing me in zee middle of zee fucking night så somnade han, skönt tänkte jag och lyckades somna tillslut jag med även om det tog ett tag tack vare hans pasta sås doft som spred sig som ett äckligt lager runt rummet. Detta var slutet på dag 3
Omgidot
Omgidot
Admin
Admin

Antal inlägg : 277
Poäng : 4113
Reputation : 2
Join date : 09-08-16

http://modigariddarna.swedishforum.net

Till överst på sidan Gå ner

Dag 3 tisdag 25/8 -09 Empty Sv: Dag 3 tisdag 25/8 -09

Inlägg av VanKlinken i tor apr 29, 2010 10:40 pm

Detta är sjukt bra.

VanKlinken

Antal inlägg : 16
Poäng : 3486
Reputation : 1
Join date : 10-04-28
Age : 27

Till överst på sidan Gå ner

Dag 3 tisdag 25/8 -09 Empty Sv: Dag 3 tisdag 25/8 -09

Inlägg av draengen i lör maj 01, 2010 3:29 pm

galet.
draengen
draengen
[GM]
[GM]

Antal inlägg : 306
Poäng : 4152
Reputation : 4
Join date : 09-08-17
Age : 29

Till överst på sidan Gå ner

Dag 3 tisdag 25/8 -09 Empty :O:O:O

Inlägg av Omgidot i sön maj 02, 2010 1:09 am

detta är även sant :O
Omgidot
Omgidot
Admin
Admin

Antal inlägg : 277
Poäng : 4113
Reputation : 2
Join date : 09-08-16

http://modigariddarna.swedishforum.net

Till överst på sidan Gå ner

Dag 3 tisdag 25/8 -09 Empty Sv: Dag 3 tisdag 25/8 -09

Inlägg av Sponsored content


Sponsored content


Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet